VAARMEE vaarvakanties

schip-aan-picknickveld08

zelfbedieningEen geheel verzorgd vaararrangement.

Wij zorgen elke dag voor ontbijt, lunch en avondmaal (ook vegetarisch), inclusief drankjes.

We varen over brede rivieren en smalle kanalen die eeuwen geleden gegraven zijn. In Frankrijk gaan we met de sluizen berg op- en afwaarts en kunnen we via tunnels door de bergen varen. Soms gaan we in België, Frankrijk of Duitsland met een schepenlift tientallen meters omhoog of omlaag. We komen door oude steden en verlaten streken. Vaak zijn we omringd door natuur en soms door surrealistische industrie- gebieden.

Tijdens het varen zal de een genieten van de omgeving, bijgestaan door een verrekijker, de ander zal lezend af en toe een blik werpen op de steeds veranderende omgeving. Teken- en schilderspullen zijn aan boord. Er is veel om van te genieten: de mooiste uitzichten, het steeds wisselende landschap- wolkenluchten bij mooi en lelijk weer – zon, wind, rust. Smalle kanalen, kleine dorpen, mooie steden zoals  Berlijn, Potsdam en Schwerin.

Het is elke dag mogelijk om te fietsen te wandelen of te zwemmen als de waterkwaliteit dat toelaat.  Kansen genoeg voor degene die meer behoefte heeft aan beweging.

Met een klein gezelschap kunnen we bij de dagindeling makkelijk rekening houden met de wensen van onze gasten.